Wij bieden u 4 soorten machines aan

• 2 Eco Solvent Roland Print & Cut printers
• 1 HP Designjet 25500 printers

Ons doel is voornamelijk om ecologisch DRUKWERK af te leveren zonder in te boeten aan kwaliteit. Wat we wél beperken, zijn de hoeveelheid afval en de kosten uiteraard. Dankzij onze HP Designjet printers beschikken we over printmogelijkheden die ecologisch én veelzijdig zijn.

HP recyclable geeft ADVR de mogelijkheid om voortaan op een duurzaam en milieuvriendelijke manier te produceren. ADVR verricht grote inspanningen om de impact op het milieu te beperken evenals de hoeveelheid geproduceerd afval. Het bedrijf heeft immers gratis toegang tot het handige recyclingprogramma van HP inkt cartridges, printkoppen, het schoonmaken van cartridges en originele HP reinigingscontainers. We kunnen de cartridges gratis recycleren waardoor het storten van afval en bijkomende kosten vermeden worden.
Meer snelheid, meer flexibiliteit

Voortdurend op zoek naar precisie en innovatie. Mimaki voegt toe aan zijn gamma van UV-inkjet printers, de nieuwe JFX plus serie waarvan de afdruksnelheid nu 80% sneller is ten opzichte van zijn voorgangers. Naast zijn uitmuntende printkwaliteit biedt de JFX plus serie een uitstekende flexibiliteit door middel van haar twee formaten en de mogelijkheid om probleemloos te printen op harde ondergronden en rol media.


JFX plus Series biedt...

- Hoge nauwkeurigheid van afdrukken tot 1200 dpi, zelfs 3-punts karakters kunnen leesbaar worden geprint.
- Geen media vervorming, geen droogtijd en geen opwarmtijd.
- Maximum snelheid van 23.6 m2/u met nadroogeenheid.
- Twee formaten: 160 x 310 cm en 160 x 150 cm.
- Flexibele en harde UV LED inks, inclusief wit en vernis.
- Milieuvriendelijke printtechnologie.
- Optionele rolleneenheid voor het printen van de rol.